Zvjezdice 4

Hotel Amarin Novo!

Obiteljski hotel Amarin smješten je na zelenom poluotoku, tek nekoliko minuta vožnje od središta Rovinja. Sa svojom šljunčanom i stjenovitom plažom, Amarin je idealno mjesto za bezbrižni odmor za obitelj.

Sobe i apartmani

Više o sobama i apartmanima.

Jednostavne linije i udobnost 276 uređenih soba, kao i 4 prostrana apartmana koji oduzimaju dah, idealan su spoj za opuštajući obiteljski odmor u hotelu Amarin. Iz gotovo svih smještajnih jedinica pruža se prekrasan pogled na more i starogradsku jezgru Rovinja.

Istaknuto

Hotel Amarin Rovinj Istra - Službeni Web - Maistra, Maistra d.d.

Restorani

Istražite kulinarske čarolije lokalnog karaktera u restoranu Barabiga ili uživajte u svježoj tjestenini, salatama ili vrućim pizzama ravno iz pećnice Istarske hiže. Okrepu nakon plaže ili bazena potražite u obližnjem Snack baru koji će svojom ponudom zasigurno biti po volji i vaših najmlađih.

Hotel Amarin Rovinj Istra - Službeni Web - Maistra, Maistra d.d.

Plaže i bazeni

Više od kilometra prirodnih plaža u sjeni visokih borova savršena je prilika za sunčanje i uživanje u moru. Za one koji vole opuštanje na bazenu, odmah do hotela nalazi se bazenski kompleks na otvorenom od tri bazena za roditelje, djecu i bebe.

Hotel Amarin Rovinj Istra - Službeni Web - Maistra, Maistra d.d.

Sport i zabava

U hotelu Amarin se uvijek možete rekreirati, bilo da želite postići vrhunsku formu ili se samo zabaviti. Dječja igrališta, mini adrenalinski park, bogata ponuda sportskih aktivnosti za sve uzraste te posebno osmišljen baby, mini i teen klub, samo su dio programa kojim ćemo vam osigurati nezaboravan obiteljski odmor.

Položaj

Više o destinaciji

Hotel Amarin nalazi se oko četiri kilometra sjeverno od Rovinja, samo 50 metara od najbliže plaže.

Treće najsunčanije mjesto na Jadranu

Kontaktirajte Hotel Amarin

Val de Lesso 5, HR - 52210 RovinjHrvatska - Tel.: +385 (0)52 800 250 - Faks: +385 (0)52 800 215 - E-adresa: info@maistra.hr

pix