Zvjezdice 5
Tripadvisor 4.5

Hotel Lone

Najbolji hrvatski arhitekti i produkt dizajneri stvorili su hotel Lone. Ukrasili su ga najbolji hrvatski umjetnici kako biste doživjeli jedinstveno estetsko iskustvo i pronašli svoje chic utočište s pet zvjezdica.

Istaknuto

Hotel Lone Rovinj Istra - Službeni Web - Maistra, Maistra d.d.

Restorani i barovi

Uživajte u spoju lokalnih i tradicionalnih specijaliteta na mediteranski način u restoranu E, kušajte maštovite kombinacije okusa u restoranu On i otkrijte moderna jela pripremljena od lokalnih namirnica u restoranu L.

Hotel Lone Rovinj Istra - Službeni Web - Maistra, Maistra d.d.

Plaže i bazeni

Okružen mekom travom, okrugao bazen ispred hotela Lone savršen je za osvježenje i odmor u okrilju hlada stogodišnje park-šume, odmah pokraj plaže. Spoj suvremenog luksuza i lokalne tradicije i baštine, Mulini Beach je novootvorena stjenovita i šljunčana plaža s pogledom na kristalno čisto more u uvali Lone.

Hotel Lone Rovinj Istra - Službeni Web - Maistra, Maistra d.d.

Wellness & spa

Neka vas naši stručni maseri, revitalizirajuće saune i svježe cijeđeni voćni i povrtni sokovi iz Vitality bara vrate u život i na pravu stazu.

Položaj

Više o destinaciji

Smješten u čvrstom zagrljaju park-šume Punta Corrente, hotel Lone udaljen je samo nekoliko minuta hoda od prirodne plaže i petnaestak minuta od žive povijesne jezgre Rovinja.

134 sunčana dana godišnje

Kontaktirajte Hotel Lone

Detalji i ponude

Luje Adamovića 31, HR - 52210 RovinjHrvatska - Tel.: +385 (0)52 800 250 - Faks: +385 (0)52 800 215 - E-adresa: info@maistra.hr

pix