Zvjezdice 5
Tripadvisor 5

Hotel Monte Mulini

Opuštajte se pogledom na mirnu uvalu sa svojeg balkona udaljenoga desetak minuta od rovinjskoga staroga grada. Zastanite na trenutak i u raskošnom vrtu oko otvorenog bazena prije nego što se upustite u istraživanje profinjenog kulinarstva u restoranu Wine Vault.

Istaknuto

Hotel Monte Mulini Rovinj Istra - Službeni Web - Maistra, Maistra d.d.

Restorani i barovi

Kušajte majstorski ukomponirane svježe lokalne sastojke u spoju s više od 500 svjetskih vina različitih berbi pohranjenih u našem Wine Vaultu ili odaberite mediteranski štih u restoranu Mediterraneo.

Hotel Monte Mulini Rovinj Istra - Službeni Web - Maistra, Maistra d.d.

Plaže i bazeni

Okružen raskošnim vrtom i našim osobljem spremnim da vam posluži neko osvježenje, bazen hotela Monte Mulini oaza je opuštanja uz uređenu plažu udaljenu samo nekoliko koraka. Spoj suvremenog luksuza i lokalne tradicije i baštine, Mulini Beach je novootvorena stjenovita i šljunčana plaža s pogledom na kristalno čisto more u uvali Lone.

Hotel Monte Mulini Rovinj Istra - Službeni Web - Maistra, Maistra d.d.

Wellness & spa

Kako bi vam bolje opustili um, duh i tijelo, svi tretmani u wellness centru Monte Mulini bazirani su na prirodnim ljekovitim svojstvima mora i mediteranskih biljka koje ga okružuju.

Položaj

Više o destinaciji

Hotel Monte Mulini smjestio se na vrhu brežuljka udaljenog petnaestak minuta šetnje od središta grada i minutu od morske obale u prekrasnom prirodnom okruženju stoljetne park šume Punta Corrente.

Treće najsunčanije mjesto na Jadranu

Kontaktirajte Hotel Monte Mulini

Detalji i ponude

A. Smareglia 3, HR - 52210 RovinjHrvatska - Tel.: +385 (0)52 800 250 - Faks: +385 (0)52 800 215 - E-adresa: info@maistra.hr

pix